Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα κρούσματα που χρεώνει ο ΕΟΔΥ σε Φθιώτιδα και Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 08:05 Τα κρούσματα που χρεώνει ο ΕΟΔΥ σε Φθιώτιδα και Στερεά

Εννέα στον πίνακα αντί για οκτώ που παρουσιάστηκαν νωρίτερα στο χάρτη…

Το μπέρδεμα μεταξύ των κρουσμάτων που αποκαλύπτονται, που ανακοινώνονται και που τελικά δίνονται προς ιχνηλάτηση στη συνέχεια από τον ΕΟΔΥ, συνεχίζουν και διαφέρουν τουλάχιστον στην Περιφέρεια Στερεάς.

Έτσι στο χάρτη της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε οκτώ στη Στερεά, ωστόσο προς ιχνηλάτηση βρέθηκαν εννέα περιστατικά, καθώς δεν είχε καταγραφεί 58χρονος από την Άμφισσα (Η Φωκίδα δεν ήταν καθόλου μέσα στο χάρτη αν και από χθες είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι έχει νοσήσει εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Άμφισσας).

Αναφορικά με το κρούσμα στη Φθιώτιδα και ενώ δεν έχουν καταγραφεί ακόμη επισήμως τα τέσσερα περιστατικά που ανακοίνωσε ο Δήμος Λοκρών, ο ΕΟΔΥ παρουσιάζει 64χρονο από την Αταλάντη που νοσηλεύεται με συμπτώματα covid-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών, «Σωτηρία». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Λοκρίδα είναι απλά ο τόπος καταγωγής του.

Επίσης το ένα που έδωσε για την Εύβοια αντιστοιχεί σε 29χρονο Ινδό από τα Ψαχνά.

Τέλος για την 6αδα της Βοιωτίας έχουμε ένα ζευγάρι 67 και 64 ετών από τη Λιβαδειά, τρεις ακόμη άνδρες από τη Λιβαδειά ηλικίας 54, 72 και 73 ετών και μία γυναίκα από την Πύλη 32 ετών.