Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το συγκινητικό αντίο του Δημήτρη Μπρέκη στον αδικοχαμένο αδελφό του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 11:06 Το συγκινητικό αντίο του Δημήτρη Μπρέκη στον αδικοχαμένο αδελφό του

Ποια είναι η επιθυμία της οικογένειας ...

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του αδικοχαμένου Θωμά Μπρέκη, αλλά και για όσους είχαν την τύχη να γνωρίζουν από κοντά αυτή «την καλή ψυχή», που μόνο αγάπη σκόρπιζε στους γύρω του.

Ανείπωτος ο πόνος που προστίθεται σε εκείνον που είχαν βιώσει με το θάνατο του μικρότερου αδερφού του πριν μερικά χρόνια πάλι από τροχαίο με μηχανάκι.

Στην ανάρτηση του αδερφού, Δημήτρη Μπρέκη, όλος ο πόνος και τα γιατί από τη νέα τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους.

«Άνοιξαν σήμερα οι ουρανοί... Δάκρυσε φαίνεται ακόμη κι ο Θεός με αυτή Του την απόφαση... Θέλει φαίνεται δίπλα Του τους δυνατούς.. Διαλέγει τους καλύτερους... Δεν μας ρωτάει εμάς ποτεεεεεεεεε. Δεν με ρώτησε κ τότε, δεν με άκουσε και τωραααα.... Στον μικρό μας τότε είχα πει αντίο.... Σε εσένα τώρα θα σου πω... Να του το πεις και εκείνου.... Καλή αντάμωση αδερφεεεεεεεεεεεεε... Καλή αντάμωση γίγαντα μας....»

Η κηδεία

Το τελευταίο αντίο στον 42χρονο Θωμά είναι σήμερα στις 3:00΄ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Παγκράτι Λαμίας. Την εξόδιο ακολουθία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Συμεών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο των Καλυβίων.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και για το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας.

Διαβάστε:

Θρήνος στη Λαμία: «Έφυγε» ο Θωμάς Μπρέκης - Σήμερα το τελευταίο αντίο