Η Χριστίνα Μπόμπα "παίζει μπάλα" με τις Νηρηίδες Φθίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 08:24 Η Χριστίνα Μπόμπα "παίζει μπάλα" με τις Νηρηίδες Φθίας - ΒΙΝΤΕΟ

Η Λαμιώτισσα Χριστίνα Μπόμπα στηρίζει την ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου "Νηρηίδες Φθίας" και μας παρακινεί να βάλουμε γκόλ!!

Σε ανάρτησή της στο Instagram η διάσημη συμπολίτισσά σας φόρεσε τη φανέλα με τον αριθμό 10 και δήλωσε έτοιμη να «ιδρώσει την φανέλα» της ποδοσφαιρικής ομάδας Νηρηίδες Φθίας.

Δείτε το βίντεο:

Φυσικά δεν πρόκειται για πραγματική μεταγραφή αλλά για ένα κάλεσμα για τα νεαρά κορίτσια που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να αγωνιστούν επαγγελματικά ή και ερασιτεχνικά. 

Οι Νηρηίδες Φθίας παίζουν μπάλα στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και σε αυτήν αγωνίζονται συνολικά 22 κορίτσια όλων των ηλικιών με τη βοήθεια ενός άκρως διακεκριμένου προπονητικού τιμ.

Ο νέος Πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Λύτρας και το Διοικητικό Συμβούλιο, από κοινού με την Χριστίνα Μπόμπα, σκέφτηκαν αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο για να προβάλλουν την ομάδα και να δείξουν το δρόμο στα νεαρά κορίτσια.

Στόχος τους να παρακινήσουν όλο και περισσότερα κορίτσια να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να μάθουν ότι στην πόλη τους, τη Λαμία, υπάρχει μια καλά στελεχωμένη ομάδα, που μπορεί να τους προσφέρει μια υγιή ενασχόληση ή ακόμη και να τις αναδείξει σε εθνικό επίπεδο.

Η Χριστίνα Μπόμπα όντας αφενός Λαμιώτισσα και αφετέρου πολύ ευαισθητοποιημένη στα θέματα ισότητας και παροχής ίσων ευκαιριών είπε αμέσως το ναι και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!!!

Κάναμε μια έρευνα για τις Νηρηίδες και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα, από το άψογο επίπεδο οργάνωσης και τους υψηλούς της στόχους.

Αξίζει να στηρίξουμε αυτή την ομάδα! Ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί!

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις Νηρηίδες στο FacebookΝηρηίδες Φθίας και στο Instagram: nhrhides_fthias

Κάτι μας λέει ότι η ομάδα αυτή δεν θα πάψει να μας απασχολεί και να μας εκπλήσσει. 

«Πάμε Νηρηίδες, πάμε κορίτσια να βάλουμε κι άλλο γκολ!!!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση