Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρέμβαση στο Νεκροταφείο Αμουρίου - Το ευχαριστώ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 20:03 Παρέμβαση στο Νεκροταφείο Αμουρίου - Το ευχαριστώ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Άλλαξε όψη το νεκροταφείο της Κοινότητας Αμουρίου μετά την παρέμβαση του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για τα Κοιμητήρια του Δήμου Λαμιέων, Κώστα Κερπινιώτη.

Όπως ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook υπήρξε τετραήμερη παρέμβαση για την απομάκρυνση τόνων μπαζών, σκουπιδιών και κλαδεμάτων ώστε το νεκροταφείο να δείξει όπως πρέπει.

Δικαιολογημένα το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αμουρίου, εξέφρασε μέσω του LamiaReport τις θερμές του ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Ευθύμιο Καραΐσκο και προσωπικά στον κ. Κερπινιώτη καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια καθαρισμού του ιερού χώρου.

«Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αμουρίου, θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς το δήμο Λαμιέων και συγκεκριμένα στο Δήμαρχο Ευθύμιο Καραΐσκο και τον Αντιδήμαρχο Κώστα Κερπινιώτη, για το ενδιαφέρον τους για τον καθαρισμό και ευπρεπισμό των ιερών χώρων των Κοιμητηρίων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το αποτέλεσμα των ενεργειών τους στο δικό μας Κοιμητήριο μαζί με τους ακούραστους εργαζόμενους στην υπηρεσία».

Η ανάρτηση του κ. Κερπινιώτη:

«Μετά από τέσσερις ημέρες παρέμβασης, το Κοιμητήριο του Αμουρίου, πήρε την εικόνα που του αρμόζει.

6.470 kg μπάζα, 6.070 κλαδέματα με κόψιμο 5 δέντρων (κυπαρίσσια) και 20 σακούλες σκουπίδια, κατέληξαν στο ΧΥΤΑ, ενώ γέμισαν ακόμη 3 κάδοι.

Κόπηκαν επίσης τα χόρτα, ενώ δόθηκαν και τα απαραίτητα φάρμακα για να μην ξαναγίνουν… «δέντρα».

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στο συνεργείο μου που για μία ακόμη φορά έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Ευχαριστώ και τους ανθρώπους της τοπικής Κοινότητας και συγκεκριμένα τον Φώτη Ρίζο για τη βοήθειά του.

Συνεχίζουμε ως Δήμος Λαμιέων να προσέχουμε και να φροντίζουμε για την τελευταία κατοικία των ανθρώπων μας».

Δείτε φωτογραφίες: