Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Πετούν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα - Οδηγοί προσοχή!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 08:12 Λαμία: Πετούν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα - Οδηγοί προσοχή! (φωτογραφία αρχείου)

Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Επίθεση από πέτρες, στην περιοχή της Καμηλόβρυσης στην ε.ο. Λαμίας - Δομοκού, στο ύψος του καταυλισμού των Ρομά, δέχτηκαν διερχόμενα οχήματα.

Το περιστατικό καταγράφηκε γύρω στις 6:00’ το απόγευμα της Κυριακής (1/11) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δύο ΙΧΕ και μία νταλίκα δέχτηκαν τα «πυρά» ανήλικων Ρομά που έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ανυποψίαστων οδηγών.

Είχαμε θραύση κρυστάλλων και λοιπές φθορές στα παραπάνω οχήματα, ενώ επενέβη αστυνομία στη θέα της οποίας σκορπίστηκαν οι δράστες εντός του καταυλισμού.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη περιοχή με γνωστούς - άγνωστους δράστες που αδιαφορούν για το αν θα προκαλέσουν κάποιο δυστύχημα! Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν είναι μόνο οι άμεσες φθορές που προκαλούν, αλλά κυρίως ο κίνδυνος κάποιος οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να φύγει στο αντίθετο ρεύμα ή ακόμη και στο γκρεμό που υπάρχει ειδικά στο ρεύμα προς Λαμία.

Για αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο.