Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέσεις ΟΒΑ σε Όπλα, Σώματα και Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 23:49 Θέσεις ΟΒΑ σε Όπλα, Σώματα και Ειδικές Δυνάμεις

160 θέσεις ΟΒΑ στις Ειδικές Δυνάμεις και 258 θέσεις ΟΒΑ Τεχνικού, Υγειονομικού, Εφοδιασμού Μεταφορών, Υλικού Πολέμου, Μηχανικού, Διαβιβάσεων, Αεροπορίας Στρατού, Πυροβολικού, Τεθωρακισμένων και Πεζικού, στο Στρατό Ξηράς προκηρύχθηκαν για βραχεία περίοδο τριών (3) ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για επιπλέον τρία (3) έτη.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων καθορίζεται η 13 Νοεμβρίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι για την ανακατάταξη ΟΒΑ (Ειδικών Δυνάμεων) θα πρέπει να είναι γεννημένοι από την 1-1-1996 και μετά ενώ οι ενδιαφερόμενοι για την ανακατάταξη ΟΒΑ (Όπλων - Σωμάτων) θα πρέπει να είναι γεννημένοι από την 1-1-1993 και μετά. Επιπλέον, για τους έφεδρους πρέπει να μην έχουν παρέλθει πέντε (5) έτη από την ημερομηνία της οριστικής απόλυσής τους κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών, ενώ για τους οπλίτες, θα πρέπει μέχρι την 13 Νοεμβρίου 2020 να διανύεται το τελευταίο τετράμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.

Τα δικαιολογητικά κατατίθενται από τους εφέδρους μόνο ηλεκτρονικά απευθείας στο ΓΕΣ/Β4(ΔΣΛ) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και από τους οπλίτες στις Μονάδες που υπηρετούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα προσόντα συμμετοχής, τα δικαιολογητικά, τις αθλητικές δοκιμασίες για τους υποψηφίους ΟΒΑ (Ειδικών Δυνάμεων) και λοιπά διαδικαστικά θέματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας του ΓΕΣ, «www.army.gr», επιλέγοντας προκυρήξεις Ειδικών Δυνάμεων και Ο-Σ .