Φθιώτιδα: Αυστηροί έλεγχοι και δεκάδες πρόστιμα - Που έσπασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 12:10 Φθιώτιδα: Αυστηροί έλεγχοι και δεκάδες πρόστιμα - Που έσπασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας

Προσοχή στην εφαρμογή των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας…

Δεκάδες ήταν τα πρόστιμα την πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων σκληρότερων μέτρων στην προσπάθεια μη διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Από τις 6 το πρωί της Τρίτης 3 Νοεμβρίου και μέχρι τις 6 το πρωί της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου, οι έλεγχοι στην περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας έφεραν 54 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση της προβλεπόμενης απόστασης. Σε σύγκριση με την προηγούμενη μέρα που δεν ίσχυε το μέτρο για χρήση της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, είχαμε περισσότερες 15 παραβάσεις ή ποσοστό αύξησης 38,5%.

Στο σύνολο οι παραβάσεις στη Στερεά Ελλάδα για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση της προβλεπόμενης απόστασης έφθασαν τις 171 από 116 που ήταν την προηγούμενη ημέρα.

Επιπλέον το τελευταίο 24ωρο έχουμε και απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 5 το πρωί, με 11 βεβαιωμένες παραβάσεις στην Περιφέρεια Στερεάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τα 11 πρόστιμα βεβαιώθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας. Στη Φθιώτιδα πάντως τόσο οι επαγγελματίες όσο και ο κόσμος συμμορφώθηκε και η Λαμία έμοιαζε έρημη πόλη μετά τα μεσάνυχτα, με τα μαγαζιά να έχουν κλείσει από τις 11:30’.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αυξανόμενη ένταση προκειμένου να εφαρμοστούν τα απαραίτητα μέτρα κατά της μετάδοσης της covid-19.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση