Εκτός λειτουργίας τα τηλέφωνα των οργανικών μονάδων του e-ΕΦΚΑ Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 08:04 Εκτός λειτουργίας τα τηλέφωνα των οργανικών μονάδων του e-ΕΦΚΑ Στερεάς Ελλάδας

Σύμφωνα με τη διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, λόγω βλάβης του ΟΤΕ στo τηλεφωνικό κέντρο του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Φθιώτιδας, του ΚΕΑΟ ΛΑΜΙΑΣ, του Π.Ε.Κ.Α. Στερεάς Ελλάδας και της Π.Υ.Σ.Υ. Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία (Θερμοπυλών 72, Λαμία) και μέχρι την αποκατάσταση της λειτουργίας του, η επικοινωνία των ασφαλισμένων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συγκεκριμένα:

Περιφερειακό Υποκατάστημα Μισθωτών Φθιώτιδας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΑΟ ΛΑΜΙΑΣ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Π.Ε.Κ.Α. Στερεάς Ελλάδας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και

Π.Υ.Σ.Υ. Στερεάς Ελλάδας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατόν», σημειώνει η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ στην ανακοίνωσή της.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση