Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η AHEPA «THERMOPYLES» πρόσφερε μάσκες και αντισηπτικά στην Αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 15:39 Η AHEPA «THERMOPYLES» πρόσφερε μάσκες και αντισηπτικά στην Αστυνομία

Αναγνωρίζουν το έργο της Αστνομίας και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία θέλησαν να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια δίνοντας μέσα αυτοπροστασίας για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

«Η AHEPA «THERMOPYLES», τοπική επιτροπή για τη Λαμία και μέλος της οργάνωσης AHEPA HELLAS, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού covid – 19 και με γνώμονα την αναγνώριση του έργου που επιτελεί με υπευθυνότητα το αστυνομικό προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, προσέφερε σήμερα (05-11-2020) το πρωί, (400) υφασμάτινες μάσκες προσώπου και (400) αντισηπτικά χεριών, εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ..», ανανφέρει στην ανάρτησή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

Την παραλαβή έκανε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, που ευχαρίστησε θερμά τον Κυβερνήτη της AHEPA HELLAS, Κωνσταντίνο Βαρσάμη, που παραβρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο και φυσικά τον Πρόεδρο, Παναγιώτη Ιακωβή και τα μέλη του Δ.Σ. της AHEPA «THERMOPYLES», για την αναμφίβολα ευγενική αυτή χορηγία.