Κανονικά σήμερα στη Λοκρίδα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 09:58 Κανονικά σήμερα στη Λοκρίδα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας

Κοντά στις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Στις 18:00’ η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου και του Ιερού Ωμοφορίου της χειροτονίας του Αγίου Νεκταρίου…

Στην Λοκρίδα κοντά στις οικογένειες που έχουν ανάγκη, βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (6/11) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών.

Ο Ποιμενάρχης θα μοιράσει πράγματα σε 70 περίπου οικογένειες στην περιοχή, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης των ευπαθών ομάδων πληθυσμού της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»: «ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ».

Το απόγευμα στις 18:00’ ο Σεβασμιώτατος θα υποδεχτεί, μαζί με τον υπόλοιπο κλήρο και τους πιστούς το Ιερό Λείψανο και το Ιερό Ωμοφόριο της χειροτονίας του Αγίου Νεκταρίου, που φυλάσσεται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Νεαπόλεως Λαμίας και εν συνεχεία θα τελεστεί ο προεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση στον Άγιο.

Για τη διευκόλυνση των πιστών θα υπάρξει ραδιοφωνική μετάδοση από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως 89,4 Fm.

Σημειώνεται ότι σε όλες τις δράσεις του Φθιώτιδος Συμεών θα τηρηθούν από όλους αυστηρότατα όλα τα προβλεπόμενα από το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο μέτρα προστασίας από τον COVID-19 για την περιοχή μας.

Από αύριο Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, κι από τις 6 το πρωί, λόγω των αποφάσεων, που ανακοινώθηκαν χθες, αναστέλλονται οι προγραμματισμένες δράσεις για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η ισχύς της νέας αποφάσεως.

Περαιτέρω λεπτομέρειες και διευκρινίσεις θα δοθούν προσεχώς με εγκύκλιο σημείωμα, που θα εκδοθεί, μαζί με σχετικές ανακοινώσεις, κατόπιν των εξειδικεύσεων που αναμένονται από τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (ΚΥΑ) και από τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας μας, η οποία συνεδριάζει σήμερα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση