Δείτε το νέο χώρο που θα στεγάσει το ΠΚ Αταλάντης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 18:23 Δείτε το νέο χώρο που θα στεγάσει το ΠΚ Αταλάντης (ΦΩΤΟ)

Παράσταση διαμαρτυρίας από το Δήμο Λοκρών που ζητεί την αναβάθμισή του σε Πυροσβεστική Υπηρεσία…

Σε νέους χώρους μετεγκαθίσταται την επόμενη εβδομάδα το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αταλάντης σε εκτέλεση διαταγής του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται επί του Αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ, στις οποίες θα λειτουργήσουν σχεδόν εξ ολοκλήρου με καινούριο εξοπλισμό.

Το κτίριο παραδόθηκε στις 30 Οκτωβρίου, ενώ ο εξοπλισμός τοποθετήθηκε τις δύο τελευταίες ημέρες και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου το Κλιμάκιο αναμένεται να λειτουργεί στις νέες του εγκαταστάσεις.

Την Παρασκευή (6/11) το πρωί στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις του ΠΚ Αταλάντης υπήρξε παράσταση διαμαρτυρίας του Δήμου Λοκρών με επικεφαλής το Δήμαρχο Θανάση Ζεκεντέ, παραδίδοντας το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου στον Διοικητή της ΠΥ Λαμίας Πύραρχο Θανάση Παπασταμούλη. Στα αιτήματά τους η συνάντηση με τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Απαίτηση της τοπικής Κοινωνίας είναι η αναβάθμιση του ΠΚ σε Υπηρεσία και τη δημιουργία δύο νέων Κλιμακίων στον ΑΘΕ και το Θεολόγο, καλύπτοντας έτσι επαρκώς μια περιοχή που μορφολογικά και λόγω χρήσης, έχει απόλυτα ανάγκη τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες.

Δείτε εικόνες από τις νέες εγκαταστάσεις του ΠΚ Αταλάντης:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση