Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Αρχοντής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 12:47 «Έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Αρχοντής

Θρήνος σε Μακρακώμη και Λαμία…

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Φθιώτιδας, αλλά και από τα καλύτερα παιδιά, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Πρόκειται για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΣ Λαμία και αρχηγό της μεγάλης Νίκης Μακρακώμης, Γιάννη Αρχοντή που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα προδομένος από την καρδιά του.

Υπήρξε από τους πιο βιρτουόζους ποδοσφαιριστές στη Φθιώτιδα και ήταν στην «καλή φουρνιά» της Μακρακώμης που τροφοδότησε το ποιοτικό Φθιωτικό ποδόσφαιρο για δύο δεκαετίες. Με τη φανέλα της Νίκης έπαιξε στην εθνική κατηγορία φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αφήνει πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο και το ανήλικο παιδί τους.

Ο Γιάννης Αρχοντής τα τελευταία 15 χρόνια ήταν ένα από τα στελέχη στο «Group Καρέλλης» ως υπεύθυνος του Τμήματος Ανταλλακτικών.

Το συλλυπητήριο μήνυμα της εταιρείας και των συναδέλφων του

«Το Προσωπικό και η Διοίκηση του Karellis Group ομόθυμα εκφράζουν τη βαθιά θλίψη για το θάνατο τoυ πολύ αγαπητού συναδέλφου Αρχοντή Γιάννη.

Ο Γιάννης ήταν μέλος του Karellis Group και ακρογωνιαίο στέλεχος για τη λειτουργία του τμήματος ανταλλακτικών για δεκαπέντε χρόνια.

Συντετριμμένοι από την απώλεια αυτή, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του πολύ αγαπητού μας συναδέλφου».

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 16:00' στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης Λαμίας.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.