Η συγκινητική ανάρτηση του Χρυσόστομου για τον συνεργάτη του που «έφυγε» ξαφνικά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 08:20 Η συγκινητική ανάρτηση του Χρυσόστομου για τον συνεργάτη του που «έφυγε» ξαφνικά

Θρήνος στη Λαμία και όλη τη Φθιώτιδα για τον Γιάννη Αρχοντή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, σε ηλικία 53 ετών, προδομένος από την καρδιά του.  Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για εξαίρετο χαρακτήρα και άριστο οικογενειάρχη.

«Πέρα από το ότι ήταν σπουδαίος άνθρωπος και πάντα με το χαμόγελο, ήθελε σε ότι έκανε να είναι τέλειος σε όλα. Γι αυτό ήταν πολύ καλός μπαλαδόρος στα νιάτα του και τώρα στη δουλειά του, ήταν τελειομανής. Όλοι οι συνάδελφοι τον αγαπούσαμε και θα τον έχουμε για πάντα μέσα στην καρδιά μας...», είπε στο LamiaReport ένας από τους συναδέλφους του.

Ο Γιάννης Αρχοντής ήταν στέλεχος της εταιρείας "Karellis Group" για 15 ολόκληρα χρόνια και ήταν υπεύθυνος στο Τμήμα των Ανταλλακτικών.

Συγκινητική είναι η ανάρτηση του Χρυσόστομου Καρέλλη για τον συνεργάτη του που έφυγε τόσο ξαφνικά.

«Το 10αρι το καλό μας άφησε τόσο απρόσμενα...... Ο Γιάννης μου.... Δεν αναπληρώνεται το κενό του ως άνθρωπος πρωτίστως, ως συνεργάτης ... Πραγματικό στήριγμα 16 χρόνια τώρα ..... Θα τα φροντίσω εγώ όλα, ξέρεις πόσο σε αγαπούσα...... Καλό ταξίδι..», έγραψε στο Facebook ο Χρυσόστομος.

Το συλλυπητήριο μήνυμα της εταιρείας και των συναδέλφων του

«Το Προσωπικό και η Διοίκηση του Karellis Group ομόθυμα εκφράζουν τη βαθιά θλίψη για το θάνατο τoυ πολύ αγαπητού συναδέλφου Αρχοντή Γιάννη.

Ο Γιάννης ήταν μέλος του Karellis Group και ακρογωνιαίο στέλεχος για τη λειτουργία του τμήματος ανταλλακτικών για δεκαπέντε χρόνια.

Συντετριμμένοι από την απώλεια αυτή, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του πολύ αγαπητού μας συναδέλφου».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση