Νέες ελπίδες για τη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 08:16 Νέες ελπίδες για τη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Λαμίας

Η απάντηση Τσιάρα στην ερώτηση Κοτρωνιά…

Με τη θέση ΥΕ Νεκροτόμων που έχει προκηρυχθεί από τον περασμένο Αύγουστο, απάντησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, στο βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργο Κοτρωνιά για την υπόθεση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας.

Ο κ. Τσιάρας στην απάντησή του αναφέρει ότι η υποβολή των αιτήσεων για τις έξι προσλήψεις σε Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες της χώρας, ολοκληρώθηκε τη 17η Σεπτεμβρίου του 2020 και κατόπιν ελέγχου των αιτήσεων και έκδοσης των αποτελεσμάτων, θα προσληφθεί ένας υπάλληλος κατηγορίας ΥΕ Νεκροτόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Στην ίδια απάντηση ο κ. Τσιάρας περιγράφει και κάποιες άλλες ενέργειες που όμως δεν μπορούν να πείσουν ότι θα λυθεί μόνιμα και σύντομα το πρόβλημα. Ειδικότερα αναφέρει την νέα κατανομή οργανικών θέσεων στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Κράτους (Τεύχος B’ 3471/20.08.2020), όπου στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας περιγράφονται δύο θέσεις ΠΕ Ιατροδικαστών και την προκήρυξη 3Κ/2019 (Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 10/11.04.2019) όπου υπάρχει η μόνιμη θέση του ΥΕ Νεκροτόμου και για την οποία δεν έχουμε δει αποτελέσματα ακόμη.

Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε ότι την τελευταία φορά που απασχολήθηκε νεκροτόμος στη Λαμία ήταν μέσω της προκήρυξης που δημοσιεύθηκε το 2018!

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση