Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τρικάλων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 16:52 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τρικάλων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Aυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος – Ε65 και πιο συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τρικάλων, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, από τις 08:00 έως τις 18:00, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του τμήματος μεταξύ του Ημικόμβου (Η/Κ) Λόγγου και του Α/Κ Τρικάλων με υποχρεωτική έξοδο στον Η/Κ Λόγγου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Τρίκαλα.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Τρίκαλα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν από τον Η/Κ Λόγγου και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου να συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Τρίκαλα.     

Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει και αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών του Μετωπικού Σταθμού Τρικάλων, με τους οδηγούς να χρεώνονται μόνο για τη χρήση του τμήματος που πρόκειται να διανύσουν.   

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Τέλος, επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.