Φιλοζωικός: Οδηγίες για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων στην καραντίνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 08:24 Φιλοζωικός: Οδηγίες για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων στην καραντίνα

Πως θα προμηθευτείτε το έγγραφο και τι θα γράψετε σε αυτό…

Ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να έχετε την άδεια να μεταβείτε στα μέρη όπου ταΐζετε αδέσποτα ζώα, δίνει το ΔΣ του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας

Μετά από επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Πενταμελούς Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, Παναγιώτη Στασινό, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η δράση των φιλόζωων εθελοντών συμπολιτών μας, για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων εν μέσω lockdown, χρειάζεται σχετική βεβαίωση.

Τη βεβαίωση αυτή μπορείτε να την πάρετε από το Γραφείο του Αντιδημάρχου που βρίσκεται στο κτίριο του Δημαρχείου στην οδό Φλέμιγκ & Ερ. Σταυρού (Ισόγειο, Γραφείο Ι26), μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στους αριθμούς: 22313-51024 (8:00 - 15:00) και 6932837696.

Σε αυτή, θα πρέπει να αναφέρονται η διεύθυνση κατοικίας, ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας, ο τόπος, η ημέρα ή οι ημέρες και ο προγραμματισμένος χρόνος σίτισης, ο οποίος δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τις τρεις (3) ώρες και προκειμένου να χορηγηθεί θα πρέπει ο πολίτης να υποδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή αντίστοιχο έγγραφο.

Για τη διευκόλυνση σας, μπορείτε να αποστείλετε τα στοιχεία της προηγούμενης παραγράφου στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Φιλοζωικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή σε μήνυμα στη σελίδα του στο facebook (ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 2017).

Σημειώνεται ότι για την κατ' εξαίρεση μετακίνηση για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων δεν απαιτείται βεβαίωση τύπου Β, η οποία χρησιμοποιείται για άλλες μεμονωμένες κινήσεις.

Οι εθελοντές φιλόζωοι πολίτες της Π.Ε. Φθιώτιδας που διαμένουν σε άλλους δήμους του νομού, για τη μετάβαση τους για τη σίτιση αδέσποτων ζώων, θα πρέπει να εφοδιασθούν με την συγκεκριμένη βεβαίωση από τον Δήμο της κατοικίας τους.

«Επιπρόσθετα, καλούμε όλους τους πολίτες της Φθιώτιδας σε περίπτωση που διαπιστώνουν προβλήματα με τη σίτιση των αδέσποτων ζώων ή βρίσκουν υποσιτισμένα ζώα εξαιτίας και των έκτακτων αναγκών που διαμορφώθηκαν με τα νέα μέτρα της αναστολής λειτουργίας πολλών επιχειρήσεων και κυρίως του τομέα της εστίασης, να μας ενημερώνουν σχετικά, προκειμένου να διασφαλισθεί η ευζωία των ζώων», καταλήγει η ανακοίνωση - ενημέρωση του Φιλοζωικού.  

Προσαρμοσμένη αναζήτηση