Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άγραφα: Βελτιώνεται ο δρόμος Βαρβαριάδα - Μάραθος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 12:12 Άγραφα: Βελτιώνεται ο δρόμος Βαρβαριάδα - Μάραθος

Έργο προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Με ανάρτησή του στο facebook ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ενημέρωσε για την νέα προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Αγράφων για τη «Βελτίωση οδικού δικτύου Βαρβαριάδα – Μάραθος (Α φάση)», προϋπολογισμού 500.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της ΠΣΤΕ.

«Κάθε μέρα και ένας νέος στόχος. Με κατάλληλο προγραμματισμό, χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε σημαντικά έργα στο Δήμο Αγράφων, που απαντούν σε χρόνια προβλήματα, αίροντας την απομόνωσή του.

Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τη Δημοτική Αρχή, βελτιώνοντας την πρόσβαση, αυτή τη φορά, από την περιοχή της Βαρβαριάδας προς τον Μάραθο με ένα έργο προϋπολογισμού 500.000 ευρώ!», σημειώνει ο Περιφερειάρχης για το έργο που περιλαμβάνει διαπλατύνσεις, κατασκευή τεχνικών και ασφαλτόστρωση, ώστε να διευκολυνθεί  η πρόσβαση προς τον Μάραθο, η οποία είναι ιδιαίτερα δύσκολη ιδίως κατά τους χειμερινούς μήνες.

«Ένα νέο μεγάλο έργο έχει ξεκινήσει να υλοποιείται στο Δήμο Αγράφων. Η ασφαλή πρόσβαση στη Δημοτική Ενότητα Αγράφων συνεχίζεται και θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Άρη Τασιό για τη συνεργασία τους. Μαζί πετυχαίνουμε πάντα περισσότερα, για την πρόοδο των τοπικών μας κοινωνιών και την καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων τους», σημειώνει από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης.