Στα χέρια της αστυνομίας τέσσερα άτομα που καλλιεργούσαν και πουλούσαν ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 08:02 Στα χέρια της αστυνομίας τέσσερα άτομα που καλλιεργούσαν και πουλούσαν ναρκωτικά

Είχαν εγκαταστήσει σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας σε αποθήκη. Κατασχέθηκαν έξι δενδρύλλια, ποσότητα κάνναβης, ζυγαριά και χρηματικό ποσό…

Οργανωμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Χαλκίδας το μεσημέρι της Τρίτης 10/11 σε περιοχή της πόλης, έφερε τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, δύο ανδρών και δύο γυναικών, με την κατηγορία της καλλιέργειας και πώλησης ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και συλλογής στοιχείων, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι των συλληφθέντων όπου στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 1 κιλό & 456 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

• 174 χιλιοστόλιτρα ml ελαίου κάνναβης,

• το χρηματικό ποσό των 11.900 ευρώ και

• 1 ζυγαριά.

Επίσης σε χώρο αποθήκης βρέθηκε αυτοσχέδια εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, αποτελούμενη από δύο 2 λαμπτήρες, ανεμιστήρα και ανακλαστικές επιφάνειες, στην οποία εντοπίσθηκαν να αναπτύσσονται τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,50 έως 1,80 μέτρων, εμφυτευμένα σε γλάστρες.

Τέλος στην αυλή οι συλληφθέντες είχαν φυτέψει στο έδαφος ακόμη δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης, που είχαν φτάσει το 0,50 μέτρο και το 1,80, αντίστοιχα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, το οποίο αναζητεί και 5ο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση για να το συλλάβει.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση