Δήμος Δομοκού: Δια περιφοράς συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 12:45 Δήμος Δομοκού: Δια περιφοράς συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας (φωτογραφία αρχείου)

Δια περιφοράς, θα πραγματοποιηθούν οι συνεδριάσεις του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΤΟΠΠ) του Δήμου Δομοκού για τον απολογισμό της Αντιπυρικής περιόδου, το σχεδιασμό των δράσεων ενόψει του χειμώνα και για τον αντισεισμικό σχεδιασμό.

Ειδικότερα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέχρι την Παρασκευή 13/11/2020 και ώρα 14:00 τα μέλη του ΣΤΟΠΠ θα πρέπει να αποστείλουν στην ηλ. διεύθυνση (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) τον απολογισμό τους και τις προτάσεις τους, για τη λήψη αποφάσεων, επί των θεμάτων:

α) Απολογισμός αντιπυρικής περιόδου 2020

β) Σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων – χιονοπτώσεων και παγετού για την χειμερινή περίοδο 2020-2021

Την ίδια μέρα και μέχρι τις 15:00 θα πρέπει με τον ίδιο τρόπο να κατατεθούν οι προτάσεις τους για τη λήψη απόφασης, σχετικά με τον Αντισεισμικό Σχεδιασμό στο Δήμο Δομοκού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση