Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοκ: «Έφυγε» στα 44 του χρόνια ο Παύλος Δήμου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 09:04 Σοκ: «Έφυγε» στα 44 του χρόνια ο Παύλος Δήμου

Από τα αγαπημένα παιδιά της Λαμίας και της Ανθήλης αγωνίστηκε σε πολλές επαγγελματικές ομάδες…

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παύλου Δήμου μόλις στα 44 του χρόνια.

Ο Παύλος υπέστη καρδιακή ανακοπή την ώρα που έπαιζε ποδοβόλεϊ στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού και έσβησε την ώρα που μεταφερόταν με το ασθενοφόρο για το πλησιέστερο νοσοκομείο.

Στην ομάδα του Μακεδονικού είχε κρεμάσει τη φανέλα του και είχε αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Σαν ποδοσφαιριστής πέρασε από όλες τις εθνικές κατηγορίες και από αρκετές ομάδες όπως: Ολυμπιακό Ανθήλης, Λαμία, Λεβαδειακό, Διαγόρα Ρόδου, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πιερικό, Πανσερραϊκό, Αιγινιακό και τέλος Μακεδονικό.

Στη Λαμία είχε κάνει πολλούς φίλους, καθώς διακρινόταν για το πάθος του εντός του αγωνιστικού χώρου, ενώ εκτός γηπέδου το χαμόγελό του έδειχνε τη ζεστή καρδιά του.

Την περίοδο 2000-2001 που έπαιξε στη Γ' εθνική με την "κυανόλευκη" είχε 23 συμμετοχές στις οποίες τις 20 ως βασικός και στις τρεις πέρασε ως αλλαγή, ενώ είχε σημειώσει και δύο γκολ, το ένα με σουτ και το άλλο με κεφαλιά.

Η απώλειά του μας γεμίζει πόνο, καθώς είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε προσωπικά. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι Παύλο!...

Συλλυπητήρια από τον ΠΑΣ Λαμία

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση για την αδόκητη και πρόωρη απώλεια σε ηλικία μόλις 44 ετών, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παύλου Δήμου, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα μας κατά τις ποδοσφαιρικές περιόδους 1999-2000 (Δ΄ Εθνική) και 2000-01(Γ΄ Εθνική). Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό παράδεισο Παύλο.