Αθανασία Στιβακτή: Στολίδι το Κλειστό Γυμναστήριο Αμφίκλειας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 08:08 Αθανασία Στιβακτή: Στολίδι το Κλειστό Γυμναστήριο Αμφίκλειας

Παραλήφθηκε από τη Δημοτική Αρχή το έργο "Συντήρηση Κλειστού Γυμναστηρίου Αμφίκλειας", ένα έργο προϋπολογισμού 72.500 ευρώ που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς.

Ανεξάρτητα αν οι εποχές απαγορεύουν την μαζική άθληση, το Κλειστό παραδόθηκε με νέο δάπεδο, κερκίδες και φωτισμό και είναι έτοιμο με τη λήξη των περιοριστικών μέτρων, να φιλοξενήσει εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους για άθληση.

Διαβάστε την ανάρτηση της Δημάρχου Αθανασία Στιβακτή:

«Πραγματοποιήθηκε η διοικητική παραλαβή, από τον Ανάδοχο, του έργου: "Συντήρηση Κλειστού Γυμναστηρίου Αμφίκλειας", προϋπολογισμού 72.500€, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στο σύνολό τους και το Κλειστό Γυμναστήριο, που αποτελεί πλέον ένα στολίδι για την ευρύτερη περιοχή, θα είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μόλις γίνει άρση των περιοριστικών μέτρων.

Ευχαριστώ θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την ανταπόκρισή της στο αίτημα μας και την άριστη συνεργασία.

Το εν λόγω έργο αφορούσε την κατασκευή ξύλινου δαπέδου παρκέ υψηλών προδιαγραφών και τον ελαιοχρωματισμό και υδροχρωματισμό εσωτερικών χώρων και επιφανειών. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν και επιπρόσθετες εργασίες, όπως η αντικατάσταση και επιδιόρθωση των κερκίδων, η στεγανοποίηση των αποδυτηρίων και η εγκατάσταση μηχανισμού ανύψωσης φωτισμού.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις κρίθηκαν επιβεβλημένες, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο Γυμναστήριο αποτελεί χώρο άθλησης και προπόνησης των ομάδων μπάσκετ και βόλεϊ της περιοχής μας, ενώ φιλοξενεί επίσημες τοπικές και περιφερειακές αθλητικές διοργανώσεις.

Με σεβασμό στον Αθλητισμό και τα οφέλη του, ο Δήμος θα συνεχίσει τις προσπάθειες βελτίωσης και εκσυγχρονισμού όλων των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων. Στόχος μας είναι η συντήρηση και η αποκατάσταση της ασφάλειας των χώρων αυτών με σκοπό τη δημιουργία επιπλέον κινήτρων για άθληση των δημοτών μας, ειδικότερα των νέων.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση