Καμένα Βούρλα: Με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ψάχνουν τον αδικοχαμένο Μάριο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 09:32 Καμένα Βούρλα: Με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ψάχνουν τον αδικοχαμένο Μάριο

Σαρώνουν όλη την περιοχή πριν την οριοθετήσουν για τις έρευνες ψάχνοντας οτιδήποτε που θα αποκαλύψει τη στυγερή δολοφονία…

Με νέα «όπλα» στη φαρέτρα τους, ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους από την Αμερική, που βρίσκουν θαμμένα ανθρώπινα υπολείμματα συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η κάμερα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, «Τούνελ» βρέθηκε στο βουνό Καλλίδρομο με τον Καναδό ερευνητή της οικογένειας και τον εκπαιδευτή των τετράποδων λαγωνικών.

«Υπάρχουν στοιχεία που μας φέρνουν εδώ. Προσπαθούμε να εμβαθύνουμε την έρευνα για να βρούμε ότι έχει απομείνει από τον Μάριο πριν γίνει το νέο δικαστήριο. Έχουμε φέρει μια ομάδα με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Πρώτα σαρώνουν την περιοχή και ύστερα την οριοθετούν. Την αναφορά των εκατό σελίδων με όλα τα στοιχεία που έχουμε, θα την παραδώσουμε σε μερικές εβδομάδες στους δικαστές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας.

«Διαθέτουμε σκυλιά τα οποία εξειδικεύονται στην ανίχνευση ανθρώπινων υπολειμμάτων. Μπορούν να εντοπίσουν ανθρώπινα οστά ακόμα και δώδεκα χρόνια πίσω», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Element Security.

«Παραδίδουμε στους δικαστές όλη την αλήθεια…»

Ο Καναδός ερευνητής μιλώντας στο «Τούνελ», εξέφρασε την πεποίθησή του πως πλέον το τέλος είναι πολύ κοντά και σύντομα θα λάμψει η αλήθεια. Τόνισε ακόμα την αισιοδοξία του για τη νέα αυτή έρευνα.

«Όταν παρουσιάσουμε την έκθεση στο δικαστήριο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ολοκληρωμένη αλήθεια. Πιστεύω πως πλησιάζουμε στο τέλος και πως θα βρούμε τον Μάριο, για να μπορέσει επιτέλους η οικογένεια να ηρεμήσει και να έχει μία πρέπουσα τελετή σε εκκλησία για τον άνθρωπό τους», πρόσθεσε.

Ο εκπαιδευτής της εταιρίας Element Security, είπε πως «στο εξωτερικό είναι διαδεδομένος αυτός ο τρόπος έρευνας με τα σκυλιά – ανιχνευτές, σε αντίθεση με την Ελλάδα».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση