Το ευχαριστώ του Σπανού στους υγειονομικούς στο περιθώριο της επίσκεψης Κικίλια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 09:34 Το ευχαριστώ του Σπανού στους υγειονομικούς στο περιθώριο της επίσκεψης Κικίλια

Το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας επισκέφτηκε ο Υπουργός Υγείας…

«Ήταν μια ευκαιρία να πούμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στους υγειονομικούς μας για τον διαρκή και επώδυνο αγώνα τους.

Η δουλειά τους - και την κάνουν άριστα - είναι να φροντίζουν έως και να σώζουν τους ανθρώπους μας στα Νοσοκομεία. Η δουλειά η δική μας είναι να μην τα γεμίσουμε...

Προσέχουμε τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!» ήταν το μήνυμα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού αμέσως μετ΄ατην επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και τον υποδέχτηκε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη.

Τον υπουργό συνόδευε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κικίλιας, «το νέο Νοσοκομείο της Χαλκίδας είναι ένα Νοσοκομείο «κόσμημα». Ανοίξαμε νέες ΜΕΘ και ΜΑΦ, προσλάβαμε μόνιμους ιατρούς για τη ΜΕΘ και νοσηλευτικό προσωπικό και υποστηρίζουμε πλέον ως μία Υγειονομική Περιφέρεια όλη τη χώρα, με αλληλεγγύη, αλληλοϋποστήριξη και με αυτοθυσία. Σήμερα στη ΜΕΘ-COVID του Νοσοκομείου νοσηλεύονται δύο περιστατικά από την Καρδίτσα.

Επίσης, στο Νοσοκομείο Καρύστου ανοίξαμε δύο κλίνες ΜΑΦ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους της Υγείας για όλη αυτή την προσπάθεια», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κικίλιας που δεν απρέλειψε να ευχαρισήσει τον Περιφερειάρχη και την Περιφέρεια, τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Ελένη Βάκα και την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τη βοήθειά τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση