Όλα τα νέα κρούσματα σε Φθιώτιδα και Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 12:54 Όλα τα νέα κρούσματα σε Φθιώτιδα και Στερεά

Επιπλέον τέσσερα περιστατικά από τον ΕΟΔΥ και άλλα πέντε από τις τελευταίες εξετάσεις. Θετικός σε rapid test ένας ακόμη νεοσύλλεκτος στο ΚΕΥΠ.

Εννέα νέα κρούσματα έγιναν γνωστά το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στη Φθιώτιδα με τα περισσότερα από αυτά στη Λαμία.

Στο Νοσοκομείο Λαμίας διαγνώσθηκε με covid-19 84χρονος από την περιοχή του Δομοκού, ο οποίος μάλιστα εισήχθη στην αντίστοιχη κλινική του πέτρινου κτιρίου.

Θετικός στον ιό βρέθηκε επίσης και ένας 24χρονος αλλοδαπός που εργάζεται σε εργοστάσιο της περιοχής, αλλά και τρεις γυναίκες από την Λαμία από την ίδια οικογένεια.

Από τη λίστα του ΕΟΔΥ εκτός από τα 10 που είχαμε καταγράψει το προηγούμενο 24ωρο, έχουμε άλλα 4, μία γυναίκα από τη Λαμία ηλικίας 60 ετών και δύο άνδρες 25 και 54 ετών. Τέλος θετική στον ιό βρέθηκε μία 34χρονη από τη Σπερχειάδα.

Στα παραπάνω μπορεί να προστεθεί και ένας νεοσύλλεκτος από το ΚΕΥΠ που διαγνώσθηκε θετικός σε rapid test και θα επιβεβαιωθεί με το αντίστοιχο μοριακό, έχει όμως όλα τα συμπτώματα που παραπέμπουν στον κορωνοϊό.

Όλα τα κρούσματα της Στερεάς

Η λίστα της Στερεάς όμως δεν εξαντλείται στα 14 της Φθιώτιδας, καθώς φτάνουν στο σύνολο τα 68.

Αναλογικά με τον πληθυσμό, τα 14 της Ευρυτανίας προκαλούν ανησυχία. Όλα τα περιστατικά χρεώνονται από τον ΕΟΔΥ στο Καρπενήσι, 9 άνδρες και 5 γυναίκες, ανάμεσά τους ένα κορίτσι 10 ετών.

Παραμένει σε «κόκκινο συναγερμό» και η Φωκίδα, που δεν έπεσε από το διψήφιο αριθμό κρουσμάτων, καθώς έχει 10 στη λίστα.

Τα περισσότερα είναι για 2η συνεχόμενη ημέρα στην Ιτέα, στο σύνολο 6. Πρόκειται για τρεις άνδρες 54, 69 και 69 ετών και τρεις γυναίκες 37, 48 και 58 ετών. Τρία επίσης περιστατικά είναι από Άμφισσα και αφορούν γυναίκα 32 ετών και δύο άνδρες 35 και 55 ετών. Τέλος υπάρχει και ένα κρούσμα στο Γαλαξίδι, άνδρας 31 ετών.

Τα περισσότερα του Σαββάτου πάντως καταγράφονται στη Βοιωτία, που μετά από καιρό παρουσιάζει και πάλι έξαρση φθάνοντας τα 25.

Τα 15 είναι στη Θήβα εκ των οποίων δύο αλλοδαποί άνδρες, ενώ τα υπόλοιπα περιστατικά είναι όλοι Έλληνες, 7 άνδρες ηλικίας 19 έως 82 ετών και 6 γυναίκες από 44 μέχρι 76. Ακολουθεί το Σχηματάρι με 4 γυναίκες 30, 48, 62 και 73 ετών και έναν άνδρα 28 ετών. Η Λιβαδειά έδωσε τέσσερα κρούσματα με έναν 29χρονο και τρεις γυναίκες εκ των οποίων η μία 23χρονη έχει Γαλλική υπηκοότητα. Τέλος το 25ο περιστατικό εντοπίζεται σε γυναίκα 53 ετών από την Παραλία Διστόμου.

Τέλος, η Εύβοια είχε και πάλι τα λιγότερα περιστατικά. Τα 4 νέα κρούσματα αντιστοιχούν σε τρεις άνδρες από τη Χαλκίδα 34, 39 και 53 ετών και σε μια αλλοδαπή από το καμπ της Ριτσώνας 28 ετών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση