Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η απόφαση του ΣτΕ για το Δήμο Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 08:08 Η απόφαση του ΣτΕ για το Δήμο Δομοκού

Δεν άλλαξε κάτι στο Συμβούλιο της Επικρατείας όπου είχε προσφύγει ο πρώην Δήμαρχος Δομοκού Δημήτρης Τζιαχρήστας ζητώντας την αναίρεση της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λαμίας που ανέδειξε νικητή των εκλογών και Δήμαρχο τον Χαράλαμπο Λιόλιο.

Την απόφαση Α2266/12-11-2020 του ΣτΕ έκανε γνωστή ο ίδιος ο Δήμαρχος Δομοκού σημειώνοντας ότι επικυρώθηκε αμετάκλητα η απόφαση των πολιτών του Δήμου να εμπιστευτούν τον ίδιο και την παράταξή του "+Δημότες" για την επίλυση των προβλημάτων τους και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου τους.

Διαβάστε τη δήλωση του Δημάρχου Δομοκού Χαράλαμπου Λιόλιου:

«Με την υπ. αριθμ. Α2266/12-11-2020 απόφαση του Γ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας επικυρώθηκε αμετάκλητα η απόφαση των πολιτών του Δήμου Δομοκού να εμπιστευτούν το πρόγραμμα του συνδυασμού «+Δημότες» και να με αναδείξουν Δήμαρχο, με προοπτική την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και την ανάπτυξη του, καθώς και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Το ΣτΕ απέρριψε την ένσταση που είχε ασκήσει ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Τζιαχρήστας, κατά της υπ' αριθμ. 625/2019 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λαμίας με την οποία είχε επικυρωθεί η εκλογή μου στο ανώτατο αξίωμα του Δήμου μας.

Ευχαριστώ τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου κ. Γεώργιο Ρεντίφη που χειρίστηκε την υπόθεση από τον πρώτο βαθμό και φυσικά τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου κ. Γεώργιο Σωτηρέλη με τον οποίο πορευθήκαμε ενώπιον του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου, ώστε να φθάσουμε, τόσο το Διοικητικό Πρωτοδικείο Λαμίας, όσο και το Συμβούλιο της Επικρατείας, να απορρίψουν τους ισχυρισμούς του πρώην Δημάρχου και να κλείσει οριστικά η υπόθεση «εκλογές» στο Δήμο Δομοκού