Απολυμάνσεις στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 08:06 Απολυμάνσεις στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Συνεχίστηκαν οι δράσεις στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων περιορισμού της διάδοσης του νέου κορωνοϊού στο Δήμο Καμένων Βούρλων, με απολυμάνσεις στη Δημοτική Ενότητα Καμένων Βούρλων.

Το συνεργείο ξεκίνησε από το Δημαρχείο και επεκτάθηκε σε όλα τα μέρη όπου ακόμη και σήμερα συναθροίζεται κόσμος, όπως τράπεζες, ταχυδρομείο, σούπερ μάρκετ, περιφερειακό ιατρείο και η πλατεία στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονος.

Παρών ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Καμένων Βούρλων Κώστας Σκεπαρνάκος, με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Νίκο Παπαγρηγορίου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης και της Κοινότητας Καινουρίου Πάνος Θώμος και οι εθελοντές και μέλη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων ‘’Ενάλιος Δαφνούντας’’.

Η δράση θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες και Κοινότητες στις 16 και 17/11.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες, που με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτελή χαρακτήρα, υλοποιούν  τις δράσεις πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας.  Φοράμε μάσκες, κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ΑΣΦΑΛΕΙΣ», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Νίκος Παπαγρηγορίου.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση