Αυτά είναι τα 22 νέα κρούσματα σε Φθιώτιδα και Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 08:27 Αυτά είναι τα 22 νέα κρούσματα σε Φθιώτιδα και Στερεά

Μόνο δύο ουσιαστικά τα νέα περιστατικά…

Ενθαρρυντικοί ήταν οι αριθμοί των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού για τη Φθιώτιδα και τη Στερεά σε μια μέρα που σημαδεύτηκε από 71 θανάτους συνανθρώπων μας.

Από την «τετράδα» που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για τη Φθιώτιδα, ουσιαστικά τα καινούρια περιστατικά covid-19 είναι μόνο δύο και έχουν να κάνουν με 38χρονη γυναίκα από Κοινότητα του δήμου Λαμιέων, στενή επαφή γνωστού κρούσματος από την ίδια περιοχή.

Νέο επίσης περιστατικό είναι ένας 62χρονος από την Αταλάντη. Τα άλλα δύο είναι ο 84χρονος από τη ΔΕ Νέου Μοναστηρίου που εισήχθη το Σάββατο στο πέτρινο κτίριο του Νοσοκομείου Λαμίας και ένας 58χρονος που νοσηλεύεται επίσης στη Λαμία αλλά είναι από Φωκίδα.

Σημειώνουμε ότι στα επιπλέον περιστατικά που ανακοινώθηκαν το Σάββατο, η 34χρονη από τη Σπερχειάδα επιβεβαιώθηκε ότι είναι μόνιμη κάτοικος Αθηνών, ενώ η 60χρονη, ο 25χρονος και ο 54χρονος είναι από τη Λαμία, με τον τελευταίο να εργάζεται σε όμορο Δήμο.

Τα κρούσματα της Στερεάς

Στο χάρτη της 15ης Νοεμβρίου του ΕΟΔΥ ξεχωρίζουν τα 8 νέα κρούσματα στην Ευρυτανία.

Οι έξι είναι γυναίκες ηλικίας 26 έως 81 ετών και δύο άνδρες 28 και 73, όλοι τους Έλληνες πολίτες και κάτοικοι Καρπενησίου.

Στη Βοιωτία τα κρούσματα είναι 4. Τα 2 είναι από τη Θήβα ένας αλλοδαπός 20 ετών και ένα ακόμη βρέφος. Τα άλλα δύο αντιστοιχούν σε 30χρονο από τη Λιβαδειά και σε 53χρονο από τον Ορχομενό.

Τετράδα κρουσμάτων είχαμε και στην Εύβοια, με τα τρία κρούσματα που είχαν ανιχνευθεί στις 12/11 στην Ιστιαία (γυναίκες 42 και 46 ετών και άνδρας 67) και ένας 55χρονος από τη Χαλκίδα.

Τέλος, τα 2 κρούσματα από τη Φωκίδα είναι από την Ιτέα, με 37χρονη και 22χρονο που διαγνώσθηκαν ασθενείς covid-19 τις προηγούμενες ημέρες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση