Το Bio2go.gr δίπλα σας και στην καραντίνα με ανανεωμένη υπηρεσία delivery και δυνατότητα αγοράς φρέσκων προϊόντων ψυγείου!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 08:07 Το Bio2go.gr δίπλα σας και στην καραντίνα με ανανεωμένη υπηρεσία delivery και δυνατότητα αγοράς φρέσκων προϊόντων ψυγείου!

Το Bio2go.gr δίπλα σας και στην καραντίνα με ανανεωμένη υπηρεσία delivery και δυνατότητα αγοράς φρέσκων προϊόντων ψυγείου πλέον online μόνο για την πόλη της Λαμίας!

Εκτός από μια πληθώρα βιολογικών συσκευασμένων αλλά και μια τεράστια γκάμα καλοδιατηρημένων χύμα προϊόντων, το Bio2go με την προσθήκη των προϊόντων ψυγείου σας βοηθάει να στρώσετε ένα ολοκληρωμένο οικογενειακό τραπέζι!

Περιορισμοί λόγω καραντίνας; Τα παιδιά πλέον στο σπίτι; Ο χρόνος δεν φτάνει για ψώνια; Το bio2go είναι εδώ να σου λύσει τα προβλήματα.

Επέλεξε ακριβώς τα γραμμάρια που θέλεις από τους αμέτρητους χύμα κωδικούς, τα λαχανικά που χρειάζεσαι κι έτσι απλά, γρήγορα και οικονομικά φρόντισε και θωράκισε την υγεία της οικογένειας σου χωρίς να μετακινηθείς καθόλου.

Θα βρείτε με ένα κλικ μεγάλη γκάμα σε όσπρια, ζυμαρικά, πρωινά, superfoods, μέλι, μελάσα, σιρόπι αγάβης, σάλτσες, πολτούς, βρεφικές και παιδικές τροφές, σνακ για μικρούς και μεγάλους, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά, σοκολάτες, λάδια, μπυρες, κρασιά, χαρτικά, απορρυπαντικά αλλά και φρούτα, λαχανικά και γαλακτοκομικά.

Όλα αυτά από σήμερα, λοιπόν, με αυθημερόν παράδοση Δευτέρα & Τετάρτη 12-3 και Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή 12-8. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22310 53038.

Όχι μόνο για το κέντρο της πόλης της Λαμίας αλλά και για τους φίλους μας στον συνοικισμό Ευρυτάνων, Ροδίτσα, Καλύβια, Άμπλιανη, Παγκράτι και Νέα Μαγνήσια.

Πλέον υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής και με πιστωτική/χρεωστική κάρτα με ασύρματο pos για ανέπαφη παράδοση.

Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στο www.bio2go.gr 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση