Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το "Ευχαριστώ" του Γυμνασιάρχη Μουζακίου για τη βοήθεια που έστειλε το Γυμνάσιο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 07:42 Το "Ευχαριστώ" του Γυμνασιάρχη Μουζακίου για τη βοήθεια που έστειλε το Γυμνάσιο Στυλίδας

Από το Γυμνάσιο Στυλίδας στο Μουζάκι με αγάπη....

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Στυλίδας συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα και τρόφιμα μακράς διάρκειας, για τις πληγείσες οικογένειες μαθητών του Γυμνασίου Μουζακίου Καρδίτσας.

Η ανταπόκριση ήταν πραγματικά άμεση, από γονείς και μαθητές. Η αποστολή της βοήθειας που συγκεντρώθηκε, έγινε εν μέσω καραντίνας με όλα τα μέτρα ασφαλείας, και όλα τα είδη παραδόθηκαν από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Αρεκλάκη, στον Γυμνασιάρχη Μουζακίου Καρδίτσας, ο οποίος στέλνει ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" σε κάθε έναν ξεχωριστά για αυτή την ευγενική προσφορά και βοήθεια.

«Πολλά συγχαρητήρια για την ανιδιοτελή προσφορά σας. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας....», ήταν τα λόγια του Γυμνασιάρχη από το Μουζάκι.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Στυλίδας ευχαριστεί όλους τους μαθητές και τους γονείς, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.