Δύο νέοι γιατροί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 08:01 Δύο νέοι γιατροί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας

Πέντε διορισμοί στη ΜΕΘ του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας και μία στη ΜΕΘ του ΠΓΝ Λάρισας…

Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ (Τεύχος Γ’ 1833/14.11.2020), οι διορισμοί δύο ειδικευμένων ιατρών για τη Μ.Ε.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Πρόκειται, για την ιατρό Πνευμονολογίας - Φυματιολογίας ΠΑΝΑΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ του Γεωργίου και τον ιατρό Αναισθησιολογίας ΚΑΛΟΥΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του Κωνσταντίνου που διορίζονται σε θέση ειδικευμένου ιατρού με εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή Β’, για τη Μ.Ε.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, θέση του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ. επί θητεία.

Να σημειώσουμε ότι στις 12 Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο Λαμίας είχε υπογράψει το διορισμό του ο ιατρός Χειρουργικής Αθανάσιος Σκαρμούτσος.

Στο ίδιο ΦΕΚ που αναφέρουμε πιο πάνω, δημοσιεύθηκαν και οι διορισμοί πέντε γιατρών στη νεοσύστατη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας, καθώς και ένας ακόμη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού της Λάρισας.

Συγκεκριμένα διορίζονται, ο ιατρός ΜΙΧΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ σε θέση ειδικευμένου ιατρού Καρδιολογίας, η ιατρός ΡΟΥΜΠΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ σε θέση ειδικευμένου ιατρού Καρδιολογίας, η ιατρός ΜΑΝΙΣΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ σε θέση ειδικευμένου ιατρού Χειρουργικής, ο ιατρός ΚΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ σε θέση ειδικευμένου ιατρού Χειρουργικής και η ιατρός ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΙΛΙΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ σε θέση ειδικευμένου ιατρού Πνευμονολογίας - Φυματιολογίας, όλοι τους με εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή Β’, για τη Μ.Ε.Θ. του Γ.Ν. Χαλκίδας - Γ.Ν.-Κ.Υ. Καρύστου - Γ.Ν.-Κ.Υ. Κύμης (Οργανική Μονάδα έδρας Χαλκίδα) θέση του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ. επί θητεία.

Επίσης διορίζεται η ιατρός ΜΠΑΡΔΑΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ σε θέση ειδικευμένου ιατρού Πνευμονολογίας - Φυματιολογίας, με εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή Β’, για τη Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, θέση του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ. επί θητεία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση