Επικοινωνία Σταϊκούρα - Καρακάντζα για την ε.ο. Κυριακοχώρι - Πλάτανος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 17:41 Επικοινωνία Σταϊκούρα - Καρακάντζα για την ε.ο. Κυριακοχώρι - Πλάτανος

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων της δυτικής Φθιώτιδας αποτελεί η ολοκλήρωση της επαρχιακής οδού Κυριακοχωρίου - Πλατάνου (Στάγια), ο οποίος και ολοκληρώνεται άμεσα όπως σημειώνει σε δελτίο τύπου ο υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα από τον οποίο έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η επαρχιακή οδός σύντομα θα δοθεί προς χρήση, ενώ ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης μαζί με συνεργάτες θα μεταβεί την Πέμπτη (19/11/20) στην περιοχή, για τις περαιτέρω ενέργειες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Το συγκεκριμένο έργο, που ξεκίνησε πριν από περίπου 20 έτη και δεν ολοκληρώθηκε, κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό για τη διασύνδεση των ορεινών χωριών της Δυτικής Φθιώτιδας. Με την ολοκλήρωση της κατασκευής, το οδικό δίκτυο θα καταστεί πιο προσβάσιμο και με μεγαλύτερη ασφάλεια τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες.

«Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Δυτικής Φθιώτιδας, λύνεται οριστικά», σημειώνει ο κ. Σταϊκούρας, ο οποίος τονίζει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται προς την κατεύθυνση βελτίωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών του Κράτους προς τους πολίτες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση