Σπανός: Ακόμη 5 εκατ. για τις μικρές επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 08:53 Σπανός: Ακόμη 5 εκατ. για τις μικρές επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Πρόσκληση για τη μη επιστρεπτέα κεφαλαιακή ενίσχυση…

Στα 25 εκατομμύρια έφθασε ο προϋπολογισμός της Πρόσκλησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την μη επιστρεπτέα κεφαλαιακή ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid19 στη περιοχή μας μέσω του ΕΠ «Στερεά Ελλάδα» του ΕΣΠΑ 2014-2020..

Αυτό ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός με την ευκαιρία λήξης της προθεσμίας υποβολής των επενδυτικών προτάσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων με φορέα υλοποίησης την ΑΝ.ΔΙΑ..

Σημειώνουμε ότι η  δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει κεφάλαιο κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019 με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 4.000 € και μέγιστο τα 40.000 €.  Επίσης το καταβαλλόμενο κεφάλαιο κίνησης θα πρέπει να αναλωθεί εντός του 2021 και οι επιχορηγούμενες επιχειρήσεις να συνεχίσουν τη λειτουργία τους ολόκληρο το οικονομικό έτος 2021.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Σπανού:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com