Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καραμπόλα μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με τρακτέρ - Τρεις τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 12:16 Καραμπόλα μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με τρακτέρ - Τρεις τραυματίες (φωτογραφία αρχείου)

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το αυτοκίνητο έπεσε πίσω στην πλατφόρμα με την οποία κουβαλούσε ελιές, το τρακτέρ…

Σοβαρό τροχαίο με την εμπλοκή τεσσάρων οχημάτων σημειώθηκε στις 20:30’ το βράδυ της Τρίτης στην 28η χ/θ της παλαιάς εθνικής οδού Θηβών - Λιβαδειάς στο ύψος του χωριού Υψηλάντης.

ΙΧ επιβατικό με κατεύθυνση προς Θήβα, που οδηγούσε 51χρονος, κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς, έπεσε στην πλατφόρμα που έλκυε τρακτέρ με οδηγό 43χρονο υπήκοο Αλβανίας.

Από τη σύγκρουση το τρακτέρ έφυγε εκτός δρόμου, ενώ καρότσα και ΙΧ έμειναν στο οδόστρωμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα λίγες στιγμές αργότερα, να πέσουν πάνω στα ακινητοποιημένα οχήματα πρώτα ένα ΙΧΕ με οδηγό μία 21χρονη και στη συνέχεια ένα αγροτικό με οδηγό 26χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας.

Από τις διαδοχικές συγκρούσεις τραυματίστηκαν οι δύο πρώτοι οδηγοί και ο οδηγός του αγροτικού οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς για πρώτες βοήθειες και νοσηλεία.