Ενημέρωση από το Δήμο Θηβαίων για τα κρούσματα σε υπαλλήλους του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 16:51 Ενημέρωση από το Δήμο Θηβαίων για τα κρούσματα σε υπαλλήλους του

Μετά την εμφάνιση δύο θετικών κρουσμάτων covid-19 σε υπαλλήλους του Δήμου Θηβαίων, ενημερώνουμε αρχικά πως και οι δύο υπάλληλοι ήταν σε άδεια από τις 13-11-2020. Η διάγνωση έγινε για τον έναν στις 16-11-2020  και για τον δεύτερο στις 17-11-2020 ημερομηνία κατά την οποία ενημερώθηκε ο Δήμος Θηβαίων.

Επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά και σε συνεργασία με τον γιατρό εργασίας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στα θέματα υγείας, προβήκαμε σε ιχνηλάτηση των επαφών  των δύο υπαλλήλων, έγινε άμεση απολύμανση των χώρων των γραφείων του Δήμου Θηβαίων καθώς επίσης και επιδημιολογική σάρωση με την διενέργεια test PCRCovid-19 σε δημοτικούς υπαλλήλους και αιρετούς.

Όλα τα test ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Επίσης ενημερώνουμε ότι καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιεί test covid στους υπαλλήλους.

Η χώρα μας και ολόκληρη η υφήλιος πλήττεται από την μάστιγα του κορωνοϊού.

Είμαστε και παραμένουμε από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου αλλά και στους Δημότες μας ενεργώντας ταχύτατα , με βάση τα επιστημονικά πρότυπα και τις οδηγίες λαμβάνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας. Έχουμε άμεση συνεργασία με το Γ.Ν.Ν Θηβών, το Κ.Υ. Θηβών, την ΤΟΜΥ και τον ΕΟΔΥ στην προσπάθειά μας για την προστασία των Δημοτών μας, στον βαθμό που μας επιτρέπεται και αποτελεί ευθύνη μας.

Κυριαρχικός μας στόχος είναι «ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση