Το «Ευχαριστώ» του Διοικητή στο Δήμαρχο Λαμιέων για τη δωρεά στη ΜΕΘ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 08:17 Το «Ευχαριστώ» του Διοικητή στο Δήμαρχο Λαμιέων για τη δωρεά στη ΜΕΘ

«Σ’ αυτή τη μάχη δεν είστε μόνοι σας», τόνισε ο Θύμιος Καραΐσκος απευθυνόμενος σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων εισηγήθηκε και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να δωρίσει στο ΓΝ Λαμίας μια κλίνη ΜΕΘ, πλήρως εξοπλισμένη (δείτε εδώ).

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή του Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά.

«Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες τόσο στον αξιότιμο Δήμαρχο Λαμιέων κ. Θύμιο Καραΐσκο όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την ευγενική και εξόχως ανθρωπιστική προσφορά της δωρεάς μίας (1) κλίνης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και του συνοδού εξοπλισμού της, για το Νοσοκομείο μας, απολύτως απαραίτητη για την αντιμετώπιση της Πανδημίας του COVID – 19.

Η συμβολή σας, στην κατεύθυνση της εξασφάλισης απαραίτητου εξοπλισμού και συσκευών που θα απαιτηθούν για την θεραπεία των συνδημοτών μας που νοσούν ή πρόκειται να νοσήσουν  από τον ιό, προάγει την προστασία της δημόσιας υγείας και ζωής των κατοίκων του Δήμου μας – και όχι μόνον.

Σας ευχαριστούμε θερμά που  συνδράμετε  στην προσπάθεια μας αυτή και στην ενίσχυση των υπαρχουσών δομών, πάντα επ’ αγαθώ του κοινωνικού συνόλου».

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΝ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ  Ι. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ
Προσαρμοσμένη αναζήτηση