Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τροχαίο με ντελιβερά σε διασταύρωση «καρμανιόλα» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 09:12 Λαμία: Τροχαίο με ντελιβερά σε διασταύρωση «καρμανιόλα» - ΒΙΝΤΕΟ

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού το μηχανάκι μετά τη σύγκρουση έπεσε στο σημείο που περπατούσαν δυο φίλες «Είδαμε το μηχανάκι να έρχεται καταπάνω μας και τον νεαρό να σηκώνεται στον αέρα και να πέφτει στο δρόμο...», είπε η μία από τις δυο φίλες σοκαρισμένη στο LamiaReport.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα αυτοκινήτου με μηχανάκι που εκτελούσε ντελίβερι, σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:15’ το πρωί της Παρασκευής (20/11) στη διασταύρωση "καρμανιόλα" των οδών Πηλίου και Χαλκομάτας στη νότια Λαμία.

Το μηχανάκι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες διέσχιζε την Πηλίου με κατεύθυνση προς την οδό Αθηνών και δε σταμάτησε στο STOP. Από τη Χαλκομάτας κατέβαινε το Smart με νεαρό οδηγό που δεν πρόλαβε να σταματήσει και παρέσυρε τον δικυκλιστή τινάζοντάς τον στον αέρα.

Από τη σύγκρουση ο αναβάτης της μηχανής βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά, ενώ του έφυγε στον αέρα και το κράνος.

Στη συνέχεια το μηχανάκι κατέληξε στο πεζοδρόμιο πάνω σε κολόνα φωτισμού, εκεί όπου περπατούσαν οι δύο φίλες.

«Ακούσαμε ένα μπαμ και είδαμε το μηχανάκι να έρχεται κατά πάνω μας…», είπαν σαστισμένες οι γυναίκες στο LamiaReport. Η μία μάλιστα χτύπησε ελαφρά στο πόδι.

Δείτε το βίντεο:

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διεκόμισε το νεαρό δικυκλιστή, που φέρεται να έχει χτυπήσει στα κάτω άκρα, στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Προανάκριση διενεργεί Το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες: