Περίμενε και τρίτο παιδί ο 33χρονος που σκοτώθηκε στο κυνήγι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 11:48 Περίμενε και τρίτο παιδί ο 33χρονος που σκοτώθηκε στο κυνήγι

Τραγωδία στο Μυλοπόταμο…

Τραγωδία χθες το μεσημέρι σε δασική περιοχή του Μυλοποτάμου Τσαγκαράδας, στο Ανατολικό Πήλιο, με ακόμη ένα θύμα που σκοτώθηκε στο κυνήγι. Όλα έγιναν, όταν ένας κυνηγός νόμισε λανθασμένα ότι είχε δει αγριογούρουνο, πυροβόλησε και αντί για το ζώο “χτύπησε” τον φίλο του…

Ο νεκρός, 33 χρόνων, αλβανικής υπηκοότητας, ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενώ η σύζυγός του περιμένει σε λίγες ημέρες να αποκτήσει και τρίτο… Δράστης της ανθρωποκτονίας από αμέλεια είναι ένας 57χρονος, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, που κατέχει νόμιμα κυνηγετική άδεια. Και οι δύο διέμεναν στην Τσαγκαράδα, ωστόσο η άδεια παραμονής του νεκρού είχε λήξει, βρισκόταν δηλαδή παράνομα στη χώρα…

Πως σκοτώθηκε στο κυνήγι

Οι δύο είχαν ξεκινήσει χθες το πρωί από την Τσαγκαράδα προς το δάσος του Μυλοποτάμου για κυνήγι, παρ’ ότι απαγορεύεται λόγω της καραντίνας.

Μάλιστα για να μην τους βρει κάποιος θηροφύλακας δεν φόρεσαν τα φωσφορίζοντα γιλέκα, γεγονός που αποδείχθηκε τελικά μοιραίο, καθώς αν το θύμα φορούσε, ίσως τον είχε δει ο φίλος του και δεν θα τον είχε πυροβολήσει. Γύρω στη 1.00 χθες το μεσημέρι το θύμα, που φορούσε και ρούχα παραλλαγής, έκανε καραούλι για αγριογούρουνα και προφανώς δεν τον είδε ο 57χρονος, που καθώς αντιλήφθηκε το θρόισμα φύλλων και να μετακινούνται κλαδιά, νόμισε πως ήταν ζώο και πυροβόλησε με το μονόκαννο κυνηγετικό του όπλο, που κατείχε νόμιμα.

Σύμφωνα με μαρτυρία, ο δράστης φέρεται να άκουσε ένα «αχ» και τότε κατάλαβε πως είχε χτυπήσει τον φίλο του. Μάλιστα φέρεται το τραύμα να έγινε στη μηριαία αρτηρία της κοιλιακής χώρας, που είχε ως αποτέλεσμα το θύμα να χάσει πολύ αίμα. Ο φίλος του τον μετέφερε μέχρι τον δρόμο Τσαγκαράδας-Ζαγοράς, μήπως και βρει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο και τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Τυχαία, σύμφωνα με έγκυρη πηγή, διερχόταν εκείνη την ώρα από το σημείο το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, που τον επιβίβασε και τον μετέφερε στο Αχιλλοπούλειο. Ωστόσο ο τραυματίας δεν πρόλαβε να φθάσει στο Νοσοκομείο, καθώς φέρεται να ξεψύχησε εντός του ασθενοφόρου από την ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το τραύμα ήταν διαμπερές. Της υπόθεσης επιλήφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου, ενώ ο 57χρονος δράστης συνελήφθη και κρατείται, καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος, που ζει και εργάζεται χρόνια στην περιοχή της Τσαγκαράδας, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει τι έγινε στον φίλο του.

Η Αστυνομία πάντως αποκλείει την εγκληματική ενέργεια και θεωρεί ότι πρόκειται για δυστύχημα. Εξάλλου από αστυνομικούς του Τμήματος Νοτίου Πηλίου συνελήφθη χθες ένας 33χρονος επίσης αλβανικής υπηκοότητας για παράνομη παραμονή στη χώρα και θα απελαθεί.

Πηγή: e-thessalia.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση