Δήμος Μακρακώμης: Τηλεδιάσκεψη για τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 12:27 Δήμος Μακρακώμης: Τηλεδιάσκεψη για τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό

Στην Εκτελεστική το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2021…

Με εφτά θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει μέσω διαδικτύου το Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης, σήμερα (20/11) στις 13:30’ το μεσημέρι.

Προηγήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή για την «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021».

Τα θέματα (στην παρένθεση οι εισηγητές):

1. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020. (ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ)

2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020 – 2023 ( Β΄ ΦΑΣΗ ). (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

3. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

4. ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ/ΒΡΑΧΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΔΑΡΔΑΝΟΣ"). (ΠΑΠΑΣΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ)

5. ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ/ΒΡΑΧΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ"). (ΠΑΠΑΣΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ)

6. ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

7. ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΒΟΣΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ. (ΘΕΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com