Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαλκίδα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 51χρονου επιχειρηματία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 09:05 Χαλκίδα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 51χρονου επιχειρηματία

Αναζητούνται δύο Σύριοι που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας…

Στην άκρη του νήματος έφτασε η Ασφάλεια Χαλκίδας για την ανθρωποκτονία του 51χρονου επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα μέσα στο σπίτι του στην έξω Παναγίτσα Χαλκίδας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά έχουν ταυτοποιηθεί δύο άνδρες υπήκοοι Συρίας 46 και 27 ετών, ως οι δράστες του εγκλήματος, που φέρεται να διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 12-11-2020, ενώ κατηγορούνται επίσης και για ληστεία κατά συναυτουργία.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί εξάντλησαν όλες τις περιπτώσεις σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος 51χρονος. Η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για ασφυξία, ενώ το θύμα είχε βρεθεί δεμένο και γυμνό σε καρέκλα.

Η αστυνομική έρευνα κάνει λόγο για ληστεία, καθώς λείπει το κινητό τηλέφωνο του 51χρονου, ένα ρολόι χειρός αλλά και άγνωστος αριθμός κοσμημάτων. Επίσης το αυτοκίνητό του, είχε βρεθεί σε περιοχή της Χαλκίδας.

Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, ενώ ο ένας εξ αυτών μάλιστα είχε συλληφθεί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, τον Μάιο του 2019, σε περιοχή της Αττικής.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.