Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκαν δύο ακόμη Λαμιώτες - Δίνουν μάχη στη ΜΕΘ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 08:24 Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκαν δύο ακόμη Λαμιώτες - Δίνουν μάχη στη ΜΕΘ

Γεμάτα όλα τα κρεβάτια στη ΜΕΘ Covid στο ΓΝ Λαμίας - Σε νοσοκομειο της Αθήνας διακομίστηκε εσπευσμένα διασωληνωμένος 44χρονος Λαμιώτης - Πάνω από 30 ασθενείς και στην ειδική πτέρυγα στο "Πέτρινο" του νοσοκομείου Λαμίας.

Ο κορωνοϊός καλπάζει και στη Φθιώτιδα "χτυπώντας" όλες τις ηλικίες στέλνοντας στο νοσοκομειο πολλούς ανθρώπους, κάποιοι εκ των οποίων δυστυχώς δίνουν μάχη για τη ζωή τους στη ειδική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τον Covid, που εδώ και ημέρες είναι πλήρης.

Έφυγε για Αθήνα 44χρονος Λαμιώτης

Στην ειδική πτέρυγα για τον κορωνοϊό στο "Πέτρινο" κτίριο νοσηλεύονται πάνω από 30 ασθενείς, νέοι και ηλικιωμένοι, κάποιοι εκ των οποίων χρειάζονται την βοήθεια αναπνευστήρα. 

Υπάρχουν όμως και τα χειρότερα, όπως στην περίπτωση του 44χρονου Λαμιώτη, που η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και επειδή η ΜΕΘ Covid στο ΓΝ Λαμίας είναι γεμάτη, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Αττικόν" στην Αθήνα.

Μάχη για τη ζωή του δίνει και ένας 46χρονος από τις Ράχες, πατέρας δυο παιδιών, ο οποίος διακομίστηκε με περιπετειώδη τρόπο, αφού έπαθε και ανακοπή στο δρόμο, διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομειο "Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί και όλοι ελπίζουμε ότι θα βγει νικητής.

Επίσης στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Λαμίας εισήχθη ακόμη ένας Λαμιώτης, στέλεχος της Εκπαίδευσης στη Φθιώτιδα, ο οποίος διασωληνώθηκε αφού και στη δίκη του περίπτωση η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Ο εκπαιδευτικός που εισήχθη στη ΜΕΘ Covid πήρε τη θέση ενός 59χρονου Λαμιώτη ο οποίος βγήκε νικητής στη μάχη που έδωσε. Το ίδιο ευχόμαστε για όλους όσους νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τα νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα

Στο χάρτη του ΕΟΔΥ καταγράφονται 10 καινούρια περιστατικά covid-19, που αντιστοιχούν σε οκτώ άνδρες 50, 60, 64,73,79, 81 και 90 ετών από Λαμία και έναν 83 από Δομοκό και δύο γυναίκες από Λαμία 25 και 60 ετών.

Επιπλέον είχαμε στο Νοσοκομείο Λαμίας την επιβεβαίωση ενός ακόμη κρούσματος 69 ετών από Λαμία και δύο περιστατικά από ιδιωτικό εργαστήριο 26 και 25 ετών (άντρας - γυναίκα).

Τα κρούσματα σε Βοιωτία και Ευρυτανία

10 ήταν τα καταγεγραμμένα περιστατικά και στη Βοιωτία. Από τη Θήβα 57χρονος πατέρας και οι δύο γιοί του 21 και 13 ετών και μία ακόμη 71χρονη, από την Αλίαρτο μια 72χρονη, από τη Λιβαδειά, δύο άνδρες 46 και 76 ετών και μια 68χρονη και τέλος ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από το Σχηματάρι.

Ένα (1) ήταν το νέο κρούσμα που καταγράφηκε στην Ευρυτανία και αντιστοιχεί σε 48χρονη από το Καρπενήσι.