Ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας για τον αδόκητο χαμό του Γ. Κυριαζόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 11:04 Ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας για τον αδόκητο χαμό του Γ. Κυριαζόπουλου

Ένας ακόμη άνθρωπος που συνεργάστηκε με τον τόσο πρόωρα χαμένο Γιώργο Κυριαζόπουλο, καταθέτει δημόσια τα συλλυπητήρια του. Πρόκειται για τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο έφερε την ιδιότητα του Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας και ήταν αυτός που τον όρισε τον περασμένο Γενάρη Διευθυντή της ΜΕΘ:

«Στο άκουσμα του θανάτου του Γιώργου Κυριαζόπουλου αισθάνομαι την ανάγκη ως συνεργάτης, Διοικητής και φίλος να εκφράσω την μεγάλη θλίψη μου για την απώλεια ενός ξεχωριστού ανθρώπου, που αγάπησε και υπηρέτησε την ιατρική με ανιδιοτελή προσφορά στο άνθρωπο που απάλυνε τον πόνο και χάριζε ζωή.

  Πάντα με πάθος στα οράματα και στους στόχους που έθετε, ακούραστος και αποτελεσματικός, κοντά στους ασθενείς αλλά και στον κάθε εργαζόμενο και συνεργάτη.

  Ιδιαίτερα δε, είχα την τύχη να τον ορίσω Διευθυντή της ΜΕΘ, έγινα έτσι μάρτυρας αυτής της μοναδικής σχέσης που είχε με τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, ενώ ταυτόχρονα συνέβαλλε δυναμικά στην αναπτυξιακή πορεία της και στην ποιότητα των υπηρεσιών ιδιαίτερα τις μέρες της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε.

  Να εκφράσω τα θερμότερά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και οικείους του.

  Αντίο φίλε, διευθυντά και ιατρέ μου Γιώργο

  Καλό παράδεισο!»

Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης

Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας - Κύμης - Καρύστου

Πρώην Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση