Ο Συνδυασμός Λαμία στο Κέντρο για την απώλεια του Γιώργου Κυριαζόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 12:09 Ο Συνδυασμός Λαμία στο Κέντρο για την απώλεια του Γιώργου Κυριαζόπουλου

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δημοτικού Συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο για την απώλεια του Γιώργου Κυριαζόπουλου:

"Ο συνδυασμός ‘’Λαμία στο Κέντρο’’  εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την απροσδόκητη απώλεια του φίλου και συνεργάτη μας Γιώργου Κυριαζόπουλου.

Ο Γιώργος υπήρξε υπόδειγμα ενεργού πολίτη που με την ανιδιοτέλεια, τη προσφορά και την εργατικότητά του κοσμούσε τη κοινωνία της Λαμίας και τιμούσε τη συμμετοχή του πολίτη στα κοινά.

Ως ‘’μαχητής’’ της νοσοκομειακής ιατρικής, υπέρμαχος της καινοτομίας αλλά και λόγω της αληθινής αγάπης για το συνάνθρωπο αφήνει πίσω του παρακαταθήκη την αναβαθμισμένη λειτουργία της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας καθώς και την προσφορά του στη Δωρεά Οργάνων που καθιστά τη Λαμία πρωτοπόρο για επαρχιακή πόλη.

Βαθιά πολιτικοποιημένος τίμησε το συνδυασμό μας με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 και εργαζόταν ακατάπαυστα για να προσφέρει στην αναβάθμιση της Υγείας και του Νοσοκομείου Λαμίας  συμμετέχοντας στη Δημοτική Επιτροπή Υγείας  και δίνοντας από τη πρώτη στιγμή μάχες για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Γιώργο, σε αποχαιρετούμε σήμερα και να είσαι σίγουρος πως οι ιδέες και οι προτάσεις σου για τη κοινωνία και την Υγεία θα είναι αυτές που θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

Καλό σου ταξίδι, θερμά συλλυπητήρια στη πολυαγαπημένη οικογένειά σου και ευχόμαστε ολόψυχα, γαλήνιος πλέον, να ξεκουραστείς στη δική σου θάλασσα…"

Προσαρμοσμένη αναζήτηση