Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγές στη λειτουργία των ΚΕΠ Δήμου Λαμιέων λόγω COVID-19

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 08:22 Αλλαγές στη λειτουργία των ΚΕΠ Δήμου Λαμιέων λόγω COVID-19

Με εγκύκλιο της Δ/νσης Υπηρεσιών μιας στάσης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών για όλα τα ΚΕΠ της χώρας κατά το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων διασποράς του νέου κορωνοϊού, ήτοι από 23 Νομεβρίου 2020 μέχρι νεωτέρας, διαμορφώνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 7.30 πμ έως 15.30 μμ.

Η προσέλευση των πολιτών θα γίνεται αυστηρά κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης (ραντεβού ), προκειμένου να αποφεύγονται άσκοπες μετακινήσεις και συνωστισμός και να διεκπεραιώνονται τα αναγκαία αιτήματα των πολιτών χωρίς αναμονή και καθυστερήσεις .

Επισημαίνεται ότι σε νέα πλατφόρμα που λειτουργεί από σήμερα και για το Δήμο μας οι πολίτες του Δήμου θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τα ΚΕΠ χωρίς την προσέλευσή τους σ’αυτά. Πρόκειται για το myKEPlive.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, που οι πολίτες μέσω τηλεδιάσκεψης από κινητό ή υπολογιστή θα μπορούν να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους χωρίς τη φυσική παρουσία τους σε ΚΕΠ.

Εξάλλου οι πολίτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν για τα αιτήματά τους ή πληροφορίες τη διαδικτυακή πύλη gov.gr, η οποία φιλοξενεί όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες των υπουργείων, φορέων, οργανισμών και ανεξάρτητων αρχών του Δημοσίου, που παρέχονται ήδη μέσω διαδικτύου.