Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος θάνατος από κορωνοϊό στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 08:14 Νέος θάνατος από κορωνοϊό στη Λαμία

Πρόκειται για 88χρονη Λαμιώτισσα που νοσηλευόταν μέρες στη ΜΕΘ covid του ΓΝ Λαμίας. Γέμισε και πάλι αμέσως η ΜΕΘ…

Δεν τα κατάφερε 88χρονη Λαμιώτισσα που νοσηλευόταν αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Λαμίας και κατέληξε το μεσημέρι της Τρίτης (24/11).

Τέσσερις νεκροί

Πρόκειται για το 4ο θύμα του θανατηφόρου ιού στην πόλη, μετά την 59χρονη Λαμιώτισσα και τους δύο Λαμιώτες 61 και 70 ετών, που κατέληξαν τις προηγούμενες ημέρες.

Αισιοδοξία στις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, έδωσε η εξέλιξη της πορείας της υγείας του 44χρονου από το Καινούριο που αποσωληνώθηκε και νοσηλεύεται πλέον στο πέτρινο κτίριο. Η θέση του ωστόσο στη ΜΕΘ δεν άργησε να καλυφθεί αφού εισήχθη από το πέτρινο κτίριο ένας 69χρονος η κατάσταση του οποίου είχε επιδεινωθεί.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να καλυφθεί και η 6η θέση, καθώς δυστυχώς υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη μεγαλύτερης υποστήριξης σε αυτή τη μάχη που δίνουν με τον νέο κορωνοϊό.

Άμεσα και οπωσδήποτε μέσα σε αυτή την εβδομάδα, θα έχουν λειτουργήσει και τα πέντε νέα κρεβάτια στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Λαμίας που θα ανεβάσουν τη δυναμικότητα της Μονάδας στις 11 κλίνες.