Προσωρινά αποτελέσματα για τις μόνιμες θέσεις στα Προνοιακά Ιδρύματα Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 10:01 Προσωρινά αποτελέσματα για τις μόνιμες θέσεις στα Προνοιακά Ιδρύματα Στερεάς

Οι θέσεις σε Λαμία, Χαλκίδα και Καρπενήσι…

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2019 του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση, μεταξύ άλλων, διακοσίων σαράντα οκτώ (248) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στους εποπτευόμενους από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων φορείς πρόνοιας: Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) και στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών (ΕΙΚ).

Για τη Στερεά είναι πέντε θέσεις ΔΕ στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας για τα Παρατήματα ΑμεΑ Εύβοιας και Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας και άλλες τόσες για το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δομοκού.

Τα ονόματα των επιτυχόντων,

Για το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (έδρα Λαμία)

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ / ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ

ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Για το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑμεΑ ΕΥΒΟΙΑΣ (έδρα Βαθύ Αυλίδας)

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ / ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΜΙΚΕΛΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΣΚΟΥΤΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΤΑΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Για το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας:

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ / ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΑΡΓΥΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΝΙΚΗ

ΝΤΑΛΛΑ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΚΡΙΚΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 25 Νοεμβρίου 2020 έως και την πάροδο της 4ης Δεκεμβρίου 2020, ημέρας Παρασκευής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com