Στην Πελοπόννησο ή στην Αθήνα οι ασθενείς από τη Θεσσαλία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 08:16 Στην Πελοπόννησο ή στην Αθήνα οι ασθενείς από τη Θεσσαλία

Γεμάτες και οι ΜΕΘ covid της Λαμίας και Χαλκίδας…

Την πίεση που ασκείται στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, παρουσίασε στο ethnos.gr ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ντίνος Γιαννακόπουλος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν, στη Θεσσαλία είναι κατειλημμένες και οι 71 κλίνες ΜΕΘ covid και συγκεκριμένα οι 27 κλίνες ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, οι 18 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, οι 12 του Νοσοκομείου Τρικάλων, οι 8 του Νοσοκομείου Βόλου και οι 6 του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Ομοίως, γεμάτες είναι και οι έξι κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ και στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας η μία ελεύθερη κλίνη ΜΕΘ, καλύπτεται από νέα διακομιδή ασθενούς από τη Θεσσαλία.

«Οι ΜΕΘ Σε όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλίας, καθώς και σε αυτά της Λαμίας και της Χαλκίδας πλέον έχουν γεμίσει και στο εξής θα πάμε νοτιότερα. Λογικά θα μας δώσουν εντολή να διακομίζουμε ασθενείς στα νοσοκομεία της Αττικής, ενδεχομένως και σε αυτά της Πελοποννήσου. Πλέον ο Θεός βοηθός για όλους μας», τόνισε στο ethnos.gr ο πρόεδρος των Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ, Γιάννης Γούλας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση