Αθανασία Στιβακτή: «Μια νέα εποχή ξεκινά για το δήμο μας…»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 08:14 Αθανασία Στιβακτή: «Μια νέα εποχή ξεκινά για το δήμο μας…»

Ανάρτηση για τη σύσταση του ΔΣ του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε.", έκανε η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, στο οποίο θα έχει το ρόλο της Β’ Αντιπροέδρου.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική - κοινή - προσπάθεια πέντε Δήμων μαζί με τον Μητροπολιτικό Δήμο Λαμιέων, που θα δώσει νέες δυνατότητες στην αναπτυξιακή προοπτική τους κάτι που σημειώνει στη δήλωση της η κα Στιβακτή:

«Μία νέα εποχή ξεκινά για τον Δήμο μας όσον αφορά την ενίσχυση της αναπτυξιακής μας προσπάθειας. Συγκροτήθηκε σε σώμα, κατά την πρώτη συνεδρίασή του, το νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε.", στο οποίο κατέχω τη θέση της Β' Αντιπροέδρου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Οργανισμού και Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο, αφενός για την αρχική του πρόσκληση να συμμετάσχει ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας σε αυτή την κοινή προσπάθεια και αφετέρου για την πρότασή του να εκλεγώ ως Αντιπρόεδρος του Οργανισμού. Με τιμά ιδιαιτέρως η εμπιστοσύνη που μου έδειξε και αποδέχτηκα την πρόταση με αυξημένη αίσθηση ευθύνης.

Ο εν λόγω οργανισμός πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο, μία Αναπτυξιακή Εταιρεία, που θα εργαστεί για το συμφέρον των πέντε Δήμων που την απαρτίζουμε ως προς τη διεκδίκηση και υλοποίηση έργων.

Θέλω να ευχηθώ στους συναδέλφους Δημάρχους και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν το Δ.Σ. καλή μας αρχή, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην κοινή μας πορεία. Είμαι βέβαιη ότι θα είναι καρποφόρα και αποτελεσματική! Άλλωστε η συνεργασία και η σύμπνοια είναι αλάνθαστοι τρόποι επίτευξης κοινών στόχων και οραμάτων!»

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού των Δήμων

Προσαρμοσμένη αναζήτηση