Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκαψαν κάδους και έκλεισαν το δρόμο αλλοδαποί έξω από το καμπ της Θήβας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 10:36 Έκαψαν κάδους και έκλεισαν το δρόμο αλλοδαποί έξω από το καμπ της Θήβας (φωτογραφία αρχείου)

Εκκενώθηκε προληπτικά από εργαζόμενους η Δομή…

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση αργά το βράδυ της Πέμπτης (26/11) και μέχρι τα μεσάνυχτα, η κατάσταση στη Δομή Φιλοξενίας στη Θήβα.

Περίπου 300 άτομα γύρω στις 10:30’ ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται και να διαπληκτίζονται μεταξύ τους, ενώ λίγο αργότερα συγκεντρώθηκαν στο κεντρικό αύλειο χώρο της Δομής, φωνάζοντας για τις συνθήκες παραμονής τους εκεί.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει καθώς κάποιοι εκ των συγκεντρωμένων άρχισαν να πετούν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα, με την αστυνομία να προβαίνει σε κλείσιμο της παλαιάς εθνικής οδού Θηβών - Ελευσίνας, ενώ απομάκρυνε προληπτικά από το χώρο και τους εργαζόμενους στη Δομή.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα μια ομάδα από περίπου 20 άτομα έβαλε φωτιά σε κάδο εντός του δρόμου με την πυροσβεστική να επεμβαίνει για την κατάσβεσή της.

Ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα σύμφωνα με την αστυνομία, η κατάσταση εκτονώθηκε αφού οι αλλοδαποί απομακρύνθηκαν από το σημείο και δόθηκε και πάλι σε κυκλοφορία ο δρόμος.