Τα νέα κρούσματα που χρεώνει ο ΕΟΔΥ σε Φθιώτιδα και Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 10:02 Τα νέα κρούσματα που χρεώνει ο ΕΟΔΥ σε Φθιώτιδα και Στερεά

Τέσσερα νέα περιστατικά covid-19 καταγράφει στη λίστα της 27ης Νοεμβρίου ο ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα.

Ειδικότερα πρόκειται για ηλικιωμένο ζευγάρι 84 και 82 ετών από τη Λαμία, ενώ στη Λαμία έχει κατοικία και μία 60χρονη αλλοδαπή που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Το τέταρτο περιστατικό χρεώνεται στη Σπερχειάδα και αντιστοιχεί σε 70χρονη.

Υπάρχουν όμως άλλα έξι κρούσματα που έγιναν γνωστά αργότερα και αφορούν, μια γυναίκα 54 ετών από Λαμία, έναν άντρα 62 ετών επίσης από Λαμία, έναν άντρα 62 ετών από τη Στυλίδα - που εργάζεται στη Λαμία - και μία γυναίκα 69 ετών από τη Μαλεσίνα.

Επιπλέον από ιχνηλάτηση κρούσματος βρέθηκαν δύο ακόμη άνδρες θετικοί στην covid-19 από Λαμία. Επίσης μία γυναίκα 49 ετών βρέθηκε θετική σε επανέλεγχο.

Τα κρούσματα στους υπόλοιπους νομούς

Πέντε (5) περιστατικά έχει η λίστα του ΕΟΔΥ για την Εύβοια, μέσα σε αυτά είναι και ο 70χρονος που έχασε τη μάχη με τη νόσο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Τα υπόλοιπα εντοπίζονται ένα στη Νέα Αρτάκη (66χρονος), ένα στη Χαλκίδα (54χρονος) και δύο στα Ψαχνά (ζευγάρι ηλικίας 77 και 75 ετών).

Τρία (3) είναι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Βοιωτία, ένας 19χρονος στη Θήβα και δύο ακόμη άνδρες 60 και 37 ετών από τη Λιβαδειά.

Τέλος από ένα (1) περιστατικό έχουν Φωκίδα και Ευρυτανία. Πρόκειται για άνδρες 61 ετών από τη Γραβιά και 69χρονο από τη Φουρνά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση