Μία 11αδα νέων περιστατικών covid-19 σε Λαμία και Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 13:15 Μία 11αδα νέων περιστατικών covid-19 σε Λαμία και Φθιώτιδα

Χρειάζεται ακόμη προσπάθεια για τον περιορισμό της μετάδοσης του επικίνδυνου ιού…

Ενθαρρυντικοί ήταν οι επίσημοι αριθμοί στη Στερεά Ελλάδα σχετικά με τα νέα κρούσματα covid-19 στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Στερεάς μεταξύ των οποίων και στη Φθιώτιδα, καθώς στο χάρτη του ΕΟΔΥ κατεγράφησαν μόλις τέσσερα (4) καινούρια περιστατικά ενώ προστέθηκαν άλλα έξι που έγιναν γνωστά αργότερα το βράδυ.

Φυσικά το ρεπορτάζ τρέχει και μαζί με αυτό και οι πολίτες που δίνουν δείγμα για τεστ κορωνοϊού, κάποια εκ των οποίων επιστρέφουν θετικά. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του LamiaReport, έχουμε άλλα 11 νέα κρούσματα τις τελευταίες ώρες που επιβεβαιώθηκαν με μοριακό τεστ.

Πρόκειται για πέντε άνδρες 52 έως 88 ετών όλοι από τη Λαμία και έξι γυναίκες 22 - 55 ετών, οι πέντε από Λαμία και μία από τη Σπερχειάδα 34 ετών.

Καταλαβαίνουμε εύκολα ότι ο ιός παραμένει εδώ παρά τα αυστηρά μέτρα και εξαιτίας της μεγάλης μεταδοτικότητας χρειάζεται ατομικά, περισσότερη προσοχή και προσπάθεια για να τον περιορίσουμε. Η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην εξάπλωση του ιού είναι πολύτιμος χρόνος στο σύστημα υγείας για να μπορεί να νοσηλεύσει και να σώσει ζωές σε αυτόν τον πόλεμο που δεν έχει ξαναζήσει η ανθρωπότητα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση